Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Morţi şi răniţi, după ce un avion s-a izbit într-o clădire la aterizare, în Rusia - Video

CC0 / Pixabay / 12019 / Пожар
Пожар - Sputnik Moldova
Abonare
Cel puțin două persoane au decedat și alte câteva sunt rănite în Siberia de Est, în urma unei aterizări nefaste a avionului Antonov An-24 twin turboprop, operat de compania aeriană "Angara".

BUCUREŞTI, 27 iun - Sputnik. Tragedia din Nizhneangarsk s-a produs după ce avionul de model an-24 a alunecat de pe pistă în timp ce încerca să facă o aterizare de urgență şi apoi s-a izbit într-o clădire. În înregistrările video de la faţa locului făcute de martori poate fi văzut fum care iese din regiunea avionului.

Cel puțin doi membri ai echipajului, e vorba de doi piloţi, au murit în urma accidentului, potrivit informațiilor preliminare, în timp ce 19 persoane au fost spitalizate. În total, la bordul avionului care se îndrepta spre Ulan Ude s-ar fi aflat 43 de persoane, inclusiv un copil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Republicii rusești Buryatia, Aleksey Fishev, unul dintre motoare a cedat după decolarea avionului. Echipajul a luat decizia de a reveni pe aeroport.

 "În timpul aterizării, avionul a alunecat 100 de metri de pistă și s-a ciocnit cu stația de tratare a apelor uzate, luând foc".

Fluxul de știri
0