Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată cine va asigura interimatul funcției de procuror - șef al PCCOCS

CC0 / Pixabay / geralt / Strângere de mână
Strângere de mână  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Denis Rotaru va asigura funcția de procuror - șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității și Cauze Speciale.

CHIȘINĂU, 27 iun - Sputnik. Procuror-șef interimar al Procuraturii pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale (PCCOS) a fost desemnat Denis Rotaru. Asta după Șeful PCCOCS Nicolae Chitoroagă și-a prezentat demisia. Ordinul de desemnare a lui Denis Rotaru în funcția de șef interimar a fost semnat astăzi de către procurorul general Eduard Harunjen.

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate - Sputnik Moldova
Societate
Ultimă oră: Șeful PCCOCS, Nicolae Chitoroagă, a demisionat

Amintim că șeful Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Nicolae Chitoroagă, a demisionat. Potrivit surselor Sputnik Moldova, acesta a convocat o ședință cu angajații PCCOCS și a anunțat că pleacă din funcție. Acesta le-a mulțumit pentru cooperare. 

Nicolae Chitoroagă a obţinut funcţia de şef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) în urma unui concurs, după ce a exercitat interimatul din august 2016, dată la care a şi fost creată PCCOCS. Acesta este procuror din anii ’90, iar după fondarea Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi a Corupţiei (CCCEC), a fost şeful Direcţiei Urmărire Penală a instituţiei. 

Fluxul de știri
0