Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Greceanîi, în prima sa vizită la Moscova în calitate de președinte al Parlamentului

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание парламента 18 июня
Заседание парламента 18 июня - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi efectuează o vizită de lucru în Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 26 iun – Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, efectuează o vizită de lucru în Federația Rusă, la invitația Președintelui Dumei de Stat. Serviciul de presă al Parlamentului anunță că, din componența delegației fac parte vicepreședinții Parlamentului, Ion Ceban și Alexandru Slusari, și secretarul Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, deputatul Oazu Nantoi.

Zinaida Greceanîi avut o întrevedere cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin - Sputnik Moldova
Politică
Zinaida Greceanîi a vorbit la Moscova despre prioritățile PSRM în Parlament

Președintele Parlamentului va avea, la Moscova, întrevederi cu președintele Consiliului Federației al Adunării Federale a Rusei, Valentina Matvienko, și cu preşedintele Dumei de Stat a Adunării Federale a Federaţiei Ruse, Veaceslav Volodin.

Părțile vor discuta despre prioritățile de pe agenda bilaterală de cooperare, precum și măsurile necesare pentru menținerea unei dinamici pozitive pe dimensiunea parlamentară de colaborare moldo-rusă.

Fluxul de știri
0