Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zinaida Greceanîi a vorbit la Moscova despre prioritățile PSRM în Parlament

© Photo : Facebook / Zinaida GreceanîiZinaida Greceanîi avut o întrevedere cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin
Zinaida Greceanîi avut o întrevedere cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin - Sputnik Moldova
Abonare
La invitația conducerii Dumei de Stat a Federației Ruse, fracțiunea parlamentară a PSRM efectuează o vizită de o zi la Moscova.

CHIȘINĂU, 17 apr – Sputnik. Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Zinaida Greceanîi, a avut în cadrul vizitei sale la Moscova o întrevedere cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin.

Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova
Politică
PSRM o va înainta pe Zinaida Greceanîi la funcția de președinte al Parlamentului

Greceanîi a anunțat pe pagina sa de Facebook că a discuta cu Volodin chestiuni privind cooperarea interparlamentară.

”Am menționat că fracțiunea Partidului Socialiștilor susține constant dezvoltarea relațiilor cu Rusia. Vom obține anularea interdicției de difuzare a posturilor rusești și confirmarea statutului limbii ruse ca limbă de comunicare interetnică pe teritoriul Republicii Moldova. Am subliniat faptul că PSRM pledează pentru participarea Republicii Moldova la integrarea Euro-asiatică”, a anunțat președintele socialiștilor.

Greceanîi i-a mulțumit lui Volodin pentru invitația făcută fracțiunii PSRM de a vizita Duma de Stat și pentru întrevederea cu colegii din Federația Rusă.

Dodon, Greceanîi, Plahotniuc, Filip și Candu, la masa de discuții – FOTO>>>

Veaceslav Volodin a invitat deputații fracțiunii socialiștilor să participe la Forumul Internațional “Dezvoltarea parlamentarismului”, care va avea loc în luna iulie a acestui an, la Moscova, precum și la Conferința privind cooperarea fracțiunilor partidelor politice din țările CSI, care va avea loc în septembrie.

Fluxul de știri
0