Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Federația Rusă îndeamnă SUA și Israelul la o aliere împotriva teroriștilor din Siria

© Sputnik / Михаил Алаеддин / Trecere la banca de fotografiiSiria, filtru al poliției militare ruse
Siria, filtru al poliției militare ruse - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Rusia îndeamnă SUA și Israelul la o conjugare a eforturilor în lichidarea rămășițelor grupărilor teroriștilor de pe teritoriul Siriei, a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev.

CHIȘINĂU, 26 iun – Sputnik. Rusia îndeamnă SUA și Israelului să-și conjuge eforturile pentru lichidarea tuturor teroriștilor în Siria, a anunțat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev.

Vladimir Putni participă la Consiliul șefilor de stat-membri ai OCS de la Bișkek - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Succesele combaterii terorismului în Siria se datorează Rusiei, Turciei și Iranului

Oficialul rus a vorbit cu jurnaliștii după finalizarea întrevederii trilaterale la Ierusalim cu colegii lui israelieni și americani.

“Anunțase despre necesitatea conjugării eforturilor pentru lichidarea tuturor teroriștilor care au rămas pe teritoriul Siriei. Am îndemnat la curmarea promptă a accesului teroriștilor la substanțele militare toxice și precursorilor lor, precum și prevenirea oricăror provocări chimice”, a spus Patrușev.

Delegația rusă, potrivit lui, a menționat importanța unor pași reciproci în întâmpinare ale Rusiei, SUA și Israelului pentru restabilirea păcii în Siria.

Fluxul de știri
0