Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rezultate BAC 2019: Când vor fi anunțate notele la examen

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaRezultate BAC 2019
Rezultate BAC 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Rezultate BAC 2019: Pe 26 iunie, Ministerul Educației urmează să comunice rezultatele examenului de bacalaureat.

Rezultate BAC 2019: Este cel mai căutat subiect de către absolvenții de licee din Moldova. Pe 26 iunie, Ministerul Educației urmează să anunțe rezultatele examenului de bacalaureat.

Acces la copiile testelor în format electronic este asigurat de la data de 26 iulie 2019 până la data de 27 iulie 2019, ora 18.00. pe adresa bac.edu.md.

  • AICI puteţi găsi schema de convertire a punctelor în note.
  • Ghidul utilizatorului interfeţei destinate elevilor pentru descărcarea copiilor scanate ale lucrărilor de bacalaureat poate fi descărcat AICI.
Zinaida Gribincea - Sputnik Moldova
Psiholog: De ce elevii nu se pot concentra în timpul examenelor de BAC

Amintim că examenul naţional de bacalaureat, sesiunea 2019, s-a desfăşurat în perioada 4 iunie – 21 iunie.

După anunțarea rezultatelor, absolvenții care nu vor fi mulțimiți de nota luată la BAC, vor putea depune o contestație în perioada 26 – 27 iunie. Afişarea borderourilor cu rezultatele examinării contestațiilor vor fi afișate la centrele de bacalaureat pe 4 iulie 2019.

Cei care nu vor susține examenele, vor putea depune la Centrul de Bacalaureat o cere de participare suplimentară în perioada 4 iulie – 5 iulie 2019.

Totodată, Ministerul anunță că eliberarea diplomelor de bacalaureat pentru absolvenţii din sesiunea de bază va ava loc în perioada 8 iulie – 9 iulie 2019.

Bac 2019 - sesiunea suplimentară

Sesiunea suplimentară de bacalaureat se va desfăşura în perioada 15 iulie – 22 iulie. Probele pentru examenul naţional de bacalaureat, sesiunea suplimentară vor începe la ora 10.00.

Examen - Sputnik Moldova
Educație
BAC 2019: Lista centrelor de bacalaureat, aprobată - detalii

Afişarea borderourilor cu rezultatele din sesiunea suplimentară la centrele de bacalaureat va fi pe 24 iulie, iar depunerea de către candidații a cererilor pentru contestaţie, sesiunea suplimentară: 24 iulie – 25 iulie.

Afişarea borderourilor cu rezultatele, obținute în urma examinării contestațiilor din sesiunea suplimentară, la centrele republicane de bacalaureat vor fi pe 30 iulie.

Eliberarea diplomelor de bacalaureat de la centrele de bacalaureat instituţiilor de învăţământ pentru absolvenţii din sesiunea suplimentară va avea loc pe 1 august.

Fluxul de știri
0