Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin a prelungit embargo asupra importului produselor alimentare din Occident

© Sputnik / Валерий Мельников / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care este prelungit embargo asupra importurilor în Rusia a produselor agro-alimentare din Occident.

CHIȘINĂU, 25 iun – Sputnik. Vladimir Putin a prelungit embargo asupra importului de produse agro-alimentare pentru acele state care au aprobat sancțiunile antirusești. Respectivul decret al liderului rus a fost publicat pe portalul oficial al actelor juridice.

Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin: Occidentul ignoră trista experiență a Uniunii Sovietice

Restricțiile vor fi valabile până la sfârșitul anului 2020.

În august 2014, Putin a semnat un decret prin care a interzis importul în Rusia unor tipuri de produse agro-alimentare, materie prime și produse alimentare din statele care au introdus sancțiuni antirusești: SUA, statele membre ale UE, Canada, Australia și Norvegia.

În lista interdicțiilor au fost incluse carne, mezeluri, peștele și produse de mare, legume, fructe, produsele lactate. Rusia prelungește măsuri de răspuns în măsura în care Occidentul menține sancțiunile antirusești.

Fluxul de știri
0