Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vladimir Putin: Occidentul ignoră trista experiență a Uniunii Sovietice

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Occidentul ignoră experiența negativă a URSS atunci când încearcă să impună altor state propria viziune asupra modului de trai, consideră președintele Rusiei, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 21 iun – Sputnik. Experiența negativă a URSS, legată de impunerea altor state a modului său de trai și a sistemului lui politic, nu este luat în considerație de statele din Occident. Ele calcă pe aceleași greble, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin: Sunt gata oricând pentru un dialog cu Donald Trump

“Nu trebuie să forțăm alte popoare să trăiască după calapoadele noastre. Se pare că această experiență tristă a Uniunii Sovietice nu este luată în considerație de partenerii noștri din Occident”, a mai spus Putin în cadrul liniei directe cu cetățenii.

Președintele rus am mai menționat că Occidentul repetă aceleași greșeli, calcă pe aceleași greble, dirijindu-se de faptul că sunt niște imperii și își construiesc politica pornind de la rațiuni imperiale.

Fluxul de știri
0