Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prima declarație făcută de Filat despre Plahotniuc după întemnițarea fostului premier

© Sputnik / Мирослав РотарьVlad Filat
Vlad Filat - Sputnik Moldova
Abonare
Ședință de judecată în cazul lui Vlad Filat. Magistrații au decis să respingă cererea avocaților de revizuire a cauzei penale în care fostul premier a fost privat de libertate.

CHIȘINĂU, 24 iun - Sputnik. Magistrații au respins cererea avocaților de revizuire a cauzei penale în care acesta a fost privat de libertate. După ce magistrații au anunțat că resping cererea avocaților, Vlad Filat a spus ca totul e din cauza sistemului pe care l-a instalat Vlad Plahotniuc în țara noastră.

"Plahotniuc a plecat, sistemul a ramas", a spus fostul premier.

Влад Филат - Sputnik Moldova
Societate
O lovitură grea pentru Vlad Filat: Iată ce i s-a întâmplat fiului său la Londra

Zeci de susținători au venit la ședința de judecată a ex-premierului Vlad Filat, care a avut loc la Judecătoria Buiucani, Chișinău. Printre susținători a mai fost surprins și un preot. 

Amintim că fostul premier și deputat Vladimir Filat a fost condamnat la 9 ani de detenție pentru corupere pasivă și trafic de influență. Acesta a fost reținut de ofițerii CNA chiar în sala Parlamentului pe data de 15 octombrie 2015. În prezent, pe rol se mai află un dosar deschis pe numele lui Filat, unde acestuia i se incriminează spălare de bani în proporții deosebit de mari. Vladimir Filat este deținut în Penitenciarul 13 din Chișinău.

Fluxul de știri
0