Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu a anunțat ce va discuta cu Dmitri Kozak

© Sputnik / Miroslav RotariМайя Санду
Майя Санду - Sputnik Moldova
Abonare
Întrevederea dintre premierul moldovean și vicepremierul rus a fost confirmată chiar de către Maia Sandu. Aceasta va avea loc în seara zilei de luni, la ora 17:00, în sediul Guvernului.

CHIȘINĂU, 24 iun – Sputnik. Vicepremierul rus, Dmitri Kozak, se va afla într-o vizită de lucru în Republica Moldova. Oficialul rus se va întâlni la Chișinău cu președintele Igor Dodon, dar și cu premierul Maia Sandu.

Dmitri Kozak și Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon s-a întâlnit cu Dmitri Kozak la Sankt Petersburg

Întrevederea Sandu-Kozak a fost confirmată chiar de către premierul moldovean. Aceasta va avea loc în seara zilei de luni, la ora 17:00, în sediul Guvernului.

Șeful Guvernului a anunțat că va discuta cu vicepremierul rus, ”în primul rând, despre colaborarea economică și comercială” dintre Republica Moldova și Federația Rusă.  

”Să vedem care sunt disponibilitățile Moscovei în raport cu condițiile de comercializare a bunurilor de proveniență din Republica Moldova”, a declarat Sandu.

Guvernul a operat astăzi modificări la componența Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică. În componența comisiei a fost inclus vicepremierul pentru Reintegrare, Vasile Șova, care va deține și funcția de președinte al acestei comisii.  

Secretar al acestei comisii a fost numită Tatiana Cerchez, consultant principal în Secția regimuri comerciale și relații economice bilaterale, Direcția cooperare internațională în Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Fluxul de știri
0