Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un nebun care lovește femeile cu pumnii în Capitală – Video

© Sputnik / Miroslav RotariЛюди в городе
Люди в городе - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Presa locală scrie că două femeie au fost luate la rost, iar una chiar a fost lovită crunt cu pumnii și doborâtă la pământ într-un parc din Capitală de către un bărbat care pretindea, nici mai mult, nici mai puțin, că parcul ar fi proprietatea lui privată. Femeile își plimbau copiii în acest parc și au fost maltratate chiar în fața lor.

Poliția patrulare - Sputnik Moldova
Societate
Bărbatul care lovește femeile cu pumnul, identificat – Video
CHIȘINĂU, 21 iun - Sputnik. Acest caz grav a avut loc ieri seara, într-un parc din strada Petricani din Capitală, în timp ce cele două femei erau la plimbare cu copii lor.

Agresorul le-a cerut femeilor să părăsească parcul pentru că acesta s-ar afla în proprietate privată. Pentru că argumentul respectivului nu li s-a părut a fi convingător, individul a luat-o pe unul la pumni până a doborât-o La pământ. După care agresorul a fugit.

Victima a mers la spital și a depus o plângere la Poliție. Deocamdată oamenii legii nu au venit cu reacții la acest caz.

Fluxul de știri
0