Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bărbatul care lovește femeile cu pumnul, identificat – Video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Poliția a identificat bărbatul care acum zece zile a fost surprins cum lovește cu bestialitate două femei pe stradă. Cine este acesta.

CHIȘINĂU, 23 mai – Sputnik. Oamenii legii l-au identificat pe individul care acum câteva zile a fost surprins cum lovește cu pumnul mai multe femei pe stradă. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati.

Detalii despre identitatea acestuia vor fi oferite de către Poliție într-un comunicat de presă, în scurt timp.

Pietoni - Sputnik Moldova
Societate
Misogin violent sau maniac în Capitală? Încă o victimă a bărbatului ce a lovit două femei

Agenția Sputnik Moldova a scris despre incidentul care a avut loc pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani al Capitalei, când un bărbat a lovit din mers cu pumnii simultan două femei care-i veneau în întâmpinare. Cazul a avut loc pe data de 14 mai, între ora 14:00 și 15:00. Din imaginile video plasate de un internaut, pe o rețea de socializare se vede clar cum un individ lovește cu putere două femei în timp ce acestea mergeau pe trotuar. În urma loviturilor primite, una dintre femei cade și își pierde cunoștința.

Stati a declarat pentru Sputnik că cele două victime s-au dovedit a fi o femeie de 81 de ani și alta de 36 de ani. Ambele victime au avut nevoie de îngrijiri medicale. Medicii urmează să transmită oamenilor legii raportul examenului medical.

”În funcție de gradul leziunilor primite, polițiștii se vor pronunța asupra vinovăției și pedepsei ce urmează să fie solicitată pentru acest individ”, a declarat Stati pentru Sputnik.

Fluxul de știri
0