Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Diplomele studenților de la medicină vor fi recunoscute peste hotare – Detalii

© Sputnik / Николай КостыркинГосударственный университет медицины и фармации имени Николая Тестемицану всю неделю отмечает свое 70-летие.
Государственный университет медицины и фармации имени Николая Тестемицану всю неделю отмечает свое 70-летие. - Sputnik Moldova
Abonare
Profesionalismul medicilor din țara noastră va fi recunoscut și peste hotarele țării.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik. Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a fost acreditată internațional de către Federația Mondială de Educație Medicală.

Vlad Sainciuc - Sputnik Moldova
Alimentele minune ce întăresc sistemul imunitar – sfatul unui expert în medicină naturistă

Potrivit unui comunicat emis de Universitatea de Medicină, acreditarea internațională prezintă mai multe avantaje și anume: consolidarea imaginii universității si creșterea competitivității la nivel mondial, garantarea unei instruiri de înaltă calitate, conform standardelor internaționale, extinderea posibilităților de colaborare cu alte organizații similare, sporirea credibilității în fața publicului vizat.

Pentru specialiștii pregătiți la USMF „Nicolae Testemițanu”, certificarea internaționala înseamnă recunoașterea diplomelor de studii în alte state ale lumii și posibilități de afirmare peste hotarele tarii.

„Am constatat ca Universitatea are un colectiv consolidat si ca vă ghidați de o strategie și o politică corectă în domeniul asigurării calității în toate direcțiile de activitate. Meritați sa fiți printre instituțiile de învățământ superior - lidere din țara și, desigur, de peste hotare”, a precizat expertul Bahit Koserova.

Conform reprezentanților Agenției, USMF „Nicolae Testemițanu” este una dintre instituțiile de frunte și unica universitate cu profil medical din Republica Moldova, cu o istorie de peste 70 de ani.

Fluxul de știri
0