Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Alimentele minune ce întăresc sistemul imunitar – sfatul unui expert în medicină naturistă

© Sputnik / OsmatescoVlad Sainciuc
Vlad Sainciuc - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Unul dintre cei mai cunoscuți experți în medicină naturistă, Vlad Sainciuc, susține că ceapa și usturoiul sunt considerate cele mai bune antibiotice naturale. Totodată, pentru a ridica imunitatea cel mai benefic ar fi să consumați fructele și legumele autohtone.
Alimente minune care întăresc sistemul imunitar – sfatul unui expert în medicină naturistă

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", redactorul-șef al revistei "Tainele Sănătății", Vlad Sainciuc, a precizat că pentru a preveni răceala trebuie să consumați cât mai frecvent ceapă și usturoi. Totuși și acestea trebuie consumate după consultația medicului specialist sau medicului de familie, pentru că, pe lângă faptul că au multe beneficii acestea pot dăuna unor persoane în cazul în care nu respectă niște condiții.

"Spre exemplu, usturoiul provoacă dureri de inimă dacă îl consumi cu o oră sau două ore înainte de somn. Dacă e să ne referim și la urzicile care apar în sezonul primăverii, acestea nu sunt recomandate dacă aveți probleme cu rinichii. De aceea, consultați un medic care să vă ghideze și să vă stabilească un program special pentru a consuma aceste produse", a explicat Sainciuc.

Mai mult decât atât, pentru întărirea sistemului imunitar trebuie să consumați cât mai frecvent fructe și legume autohtone. Expertul în medicină naturistă, Vlad Sainciuc, susține că citricele importate sunt prelucrate cu multe substanțe chimice pentru a se putea păstra în condițiile noastre.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0