Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Declarație: Occidentul a declanșat un „război informațional” împotriva Federației Ruse

© REUTERS / Maxim ShemetovDrapele - Rusia și SUA
Drapele - Rusia și SUA - Sputnik Moldova
Abonare
Occidentul a declanșat un război informațional de proporții împotriva Rusiei și susține activiști politici ostili față de statul rus, susține viceministrul rus al Apărării, Andrei Kartapalov.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik. SUA și aliații lor au declanșat împotriva Moscovei un război informațional de proporții, făcând evidentă confruntarea sistemelor de valori ale Rusiei și Occidentului, a declarat viceministrul rus al Apărării, Andrei Kartapalov.

Lina directă cu Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Cât au pierdut Vestul și Rusia în urma sancțiunilor antirusești: Cifre anunțate de Putin

"Principala țintă pentru Statele Unite și aliații lor rămâne evident Federația Rusă. Anume împotriva noastră a fost declanșat un război informațional de proporții, care face tot mai evidentă confruntarea sistemelor de valori ale Rusiei și Occidentului", a declarat Kartapolov în cadrul unei mese rotunde la Duma de Stat, dedicate cooperării informaționale în spațiul Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC).

Potrivit oficialului rus, Occidentul susține în Rusia organizațiile religioase netradiționale, politicienii și personalitățile publice cu atitudini ostile față de statul rus.

“Partenerii noștri, în frunte cu SUA, acordă susținere organizațiilor religioase netradiționale și așa-zislor “publicații și resurse media independente”, precum și activiștilor politici, diverselor personalități publice cu atitudini ostile”, a susținut Kartapolov.

Fluxul de știri
0