Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Omul de afaceri Andrei Tranga a fost eliberat din izolator

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Omul de afaceri Andrei Tranga a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a stat aproape două luni în izolator.

CHIȘINĂU, 20 iun - Sputnik. Omul de afaceri Andrei Tranga, proprietarul lanțului de restaurante ”Andy's Pizza” și ”La Plăcinte”, a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a stat aproape două luni în izolator. .

restaurant - Sputnik Moldova
Societate
Proprietarul celei mai mari rețele de restaurante din țară a fost arestat – Detalii

Hotărîrea a fost luată astăzi în cadrul ședinței de judecată care a avut loc la judecătoria Ciocana din Capitală. Susținătorii lui Andrei Tranga au înconjurat astăzi Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Ciocana. Oamenii au scandat în fața instituției, cerând ca omul de afaceri sa fie eliberat.

Imbrăcați la fel și cu pancarte în mâini, prietenii și susținătorii omului de afaceri s-au adunat la judecătorie. După ce au cerut ca Andrei Tranga sa fie eliberat, aceștia i-au aplaudat pe magistrați, indemnându-i astfel sa ia o decizie in favoarea inculpatului.

Alături de câțiva susținători, la ușa salii de ședință, soția omului de afaceri aștepta sa-l vadă pe Tranga. Încătușat și escortat de mascați, acesta a reușit să-și sărute soția și să facă câteva declarații. Traga este acuzat că ar fi încercat să-l deposedeze de afacere pe Oleg Varzari, care l-a denunțat la procuratură. Tranga neagă acuzațiile și se declară nevinovat.

Fluxul de știri
0