Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Hoții fură ce le pică sub mână: Iată ce au sustras din scara unui bloc - Video

CC0 / Pixabay / markus53 / Mamă cu un copil în carucior
Mamă cu un copil în carucior - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a furat un cărucior pentru copii din scara unui bloc de locuit din sectorul Centru al Capitalei.

CHIȘINĂU, 20 iun - Sputnik. Un bărbat de 47 de ani din Capitală a fost reținut de polițiști pentru comiterea unui furt.

În dimineața zilei de 27 mai, un locuitor al Capitalei a anunțat Poliția precum că i-a fost furat un cărucior pentru copii din scara unui bloc de pe strada Ismail, sectorul Râșcani. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Prejudiciul cauzat proprietarilor a fost estimat la 6 mii de lei.

Gheorghe Cavcaliuc - Sputnik Moldova
Iată cât poate să cheltuiască statul pentru investigarea unui caz de furt de găini

Individul a fost identificat și reținut fiind escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul audierilor suspectul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că a intrat în scara blocului unde a observant căruciorul care se afla la ușa apartamentului, de unde l-a furat.

Căruciorul l-a vândut la o piață de comercializare a mărfurilor angro din Capitală. Bunul a fost găsit și ridict de forțele de ordine și restituit proprietarilor. Bărbatul riscă amendă de până la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0