Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Declarație șoc: Iurie Leancă va fi audiat la Comisia de Anchetă privind Furtul Miliardului

© Sputnik / Miroslav RotariЮрие Лянкэ
Юрие Лянкэ  - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Comisiei Parlamentare de Anchetă pentru Elucidarea Tuturor Circumstanțelor Devalizării Sistemului Bancar, deputatul PPDA Alexandru Slusari, a declarat că luni, 24 iunie, vor demara audierile în cazul furtului miliardului la care va fi interogat și fostul premier Iurie Leancă.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik. Alexandru Slusari a declarat pentru Sputnik Moldova, în cadrul emisiunii Logica Puterii, că luni, 24 iunie, vor avea loc primele audieri organizate de Comisia de Anchetă a Parlamentului privind furtul miliardului.

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Politică
Sandu denunță practicile lui Filip: Iată ce făceau oamenii când el trecea pe coridor

Slusari a spus că deja le-au fost trimise invitații să se prezinte la audieri lui Veaceslav Ioniță, care atunci deținea funcția de președinte al Comisiei Economiei, Buget și Finanțe a Parlamentului, dar și fostului ministru de Finanțe Veaceslav Negruțe. În total, în cadrul anchetei, urmează să fie audiați 20 de persoane, dar, spune Slusari, numărul lor ar putea să fie de două ori mai mare.

Președintele Comisiei Parlamentare de Anchetă pentru Elucidarea Tuturor Circumstanțelor Devalizării Sistemului Bancar, deputatul PPDA Alexandru Slusari, a anunțat că va fi audiat și fostul premier Iurie Leancă. Potrivit lui Slusari, Iurie Leancă dispune de cele mai multe informații privind furtul miliardului.

Fluxul de știri
0