Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii în cazul accidentului mortal din această dimineață: Poliția vine cu precizări

© Sputnik / Miroslav Rotaritrecere de pietoni
trecere de pietoni  - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția anunță că șoferul mașinii care a lovit mortal o femeie pe trecerea de pietoni a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore.

CHIȘINĂU, 18 iun - Sputnik. Șoferul în vârstă de 21 ani care în această dimineață, pe strada Grenoble, pe trecerea pentru pietoni, a tamponat o femeie care în urma leziunilor a decedat în drum spre spital, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție municipiul Chișinău.

Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Fiare și scrum pe asfalt: Accident terifiant la Dănceni, se deplasa pe contrasens – Video

Amintim că în această dimineață s-a produs un grav accident rutier în care un BMW a lovit grav un pieton. Potrivit oamenilor legii, la volanul automobilului de marca BMW era condus de un tânăr de 21 de ani. Acesta a lovit o femeie de 61 de ani, care traversa stada regulamentar pe trecerea pentru pietoni. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Totodată, Poliția informează că în ultimele 24 de ore, au avut fost documentate 34 de accidente rutiere soldate cu pagube materiale, 2 accidente rutiere soldate cu 2 persoane traumatizate. Poliţia Capitalei îi avertizează pe toţi șoferii să respecte regulile de circulaţie rutieră.

Fluxul de știri
0