Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce se va întâmpla cu „Prima Casă” după schimbarea guvernului - părerea lui Pavel Filip

© Sputnik / Miroslav RotariПавел Филип
Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Pavel Filip susține că PDM a lăsat suficienți bani în Bugetul de stat – peste trei miliarde de lei.

CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. Proiectele naționale ca „Drumuri bune” și „Prima Casă”, dar și cele care vizează asigurarea cu apă, canalizarea și infrastructura energetică trebuie să fie continuate de noua guvernare, pentru că „bani în bugetul statului sunt”, a declarat ex-premierul, liderul grupului parlamentar PDM, Pavel Filip, la o conferință de presă ținută luni.

”Dacă noul guvern va zice că nu sunt bani pentru a continua aceste proiecte, să ne întrebe pe noi. Am zis că vom fi într-o opoziție constructivă și nu vom veni doar cu critici, dar vom veni și cu abordări care să aducă soluții”, a spus Pavel Filip.

Павел Филип - Sputnik Moldova
Politică
Ce spune Pavel Filip despre Vlad Plahotniuc și ce va face PD în continuare
El a ținut să precizeze că PDM a plecat de la guvernare lăsând pe conturile Ministerului Finanțelor „peste trei miliarde de lei” și că veniturile Bugetului de stat din această perioadă sunt mai mari decât cele acumulate în perioada corespunzătoare a anului trecut.

La aceeași conferință de presă, Pavel Filip a anunțat că Monica Babuc este vicepreședinte al Parlamentului din partea PDM și că formațiunea își „începe de astăzi” activitatea parlamentară ca partid de opoziție.

Fluxul de știri
0