Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce spune Pavel Filip despre Vlad Plahotniuc și ce va face PD în continuare

© Sputnik / Miroslav RotariПавел Филип
Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
PDM își începe de astăzi activitatea parlamentară ca partid de opoziție și va vota proiectele de lege care vor aduce beneficii oamenilor.

CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. Partidul Democrat din Moldova (PDM) va participa la ședințele Parlamentului „începând cu ziua de astăzi” și va fi în opoziție, a anunțat liderul grupului parlamentar al formațiunii, Pavel Filip, într-o conferință de presă susținută luni, 17 iunie.

„Nu vom fi o opoziție care neagă orbește totul. Vom vota proiectele care vor aduce beneficii pentru oameni”, a declarat Pavel Filip.

Liderul grupului parlamentar PDM a spus că nu cunoaște când și cum a plecat din țară președintele formațiunii Vlad Plahotniuc și nici nu știe unde se află acesta acum.

”Nu vă pot spune unde se află și nu insistați. (…) A spus tot ce a vrut să spună într-o postare pe o rețea de socializare”, a adăugat Filip, răspunzând la o întrebare în acest sens.

Pe 14 iunie, Pavel Filip a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, la care a fost însoțit de toți miniștrii din Guvernul democrat, că pleacă din funcția de premier cu conștiința împăcată și i-a urat urmașului său în această funcție, Maia Sandu, succes și multă responsabilitate.

Fluxul de știri
0