Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Rusia: Statele Unite nu și-au formulat propunerile pentru discuțiile „Putin - Trump”

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin și Dmitri Peskov
Vladimir Putin și Dmitri Peskov - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile americane nu și-a formulat propunerile și inițiativele pentru o eventuală întrevedere dintre Trump și Putin, în marja summitului G20 de la Osaka, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitryi Peskov.

CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. Până în prezent, Washingtonul nu și-a formulat propunerile legate de întrevederea președinților Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Donald Trump, la summitul G20 de la Osaka, însă acest lucru nu exclude o discuție informală, a anunțat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse - Sputnik Moldova
Politică
Peskov: Dacă SUA vor propune un dialog al celor doi lideri la G20, Putin va accepta

“Nu avem nicio informație legată de o întrevedere în format extins a președinților Putin și Trump la Osaka. Acest lucru înseamnă că partea americană nu și-a formulat anumite inițiative sau propuneri în acest sens”, a declarat reprezentantul administrației prezidențiale ruse.

“Desigur, luând în considerare faptul că președintele Trump și Putin vor participa la G20, nu putem exclude că vor exista niște discuții informale, nu o întrevedere în format extins”, a a mai adăugat Peskov.

Fluxul de știri
0