Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov, despre o posibilă întrevedere Putin – May la G20

© Sputnik / Alexei Druzhinin Premierul Marii Britanii, Theresa May și președintele Federației Ruse, Vladimir Putin
 Premierul Marii Britanii, Theresa May și președintele Federației Ruse, Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Anterior, ziarul „Guardian” a comunicat că Londra și Moscova examinează posibilitatea unei întrevederi dintre May și Putin la summitul G20 de la Osaka.

CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. Deocamdată nu există nici o informație cu privire la pregătirea unei întrevederi dintre președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și premierul Marii Britanii, Theresa May, în cadrul summitului G20, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus, transmite RIA Novosti.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse - Sputnik Moldova
Politică
Peskov: Dacă SUA vor propune un dialog al celor doi lideri la G20, Putin va accepta

Anterior, ziarul „Guardian” a comunicat că Londra și Moscova examinează posibilitatea unei întrevederii dintre May și Putin la summitul G20 de la Osaka.

„Deocamdată nu există nici o informație în acest sens, și eu nu pot să comentez acest lucru. Cunoașteți că președintele a avut întrevederi cu reprezentantul mediului de afaceri britanic și, la aceste întrevederi, a fost vorba într-adevăr de absurditatea situației când relațiile noastre sunt atât de restrâns. Principalul este că acest lucru contravine intereselor mediului de afaceri atât rus, cât și britanic. Într-adevăr, au existat astfel de discuții, însă nu pot spune nimic concret referitor la o eventuală întrevedere”, a spus Peskov pentru jurnaliști.

Fluxul de știri
0