Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov, despre o posibilă întrevedere Putin – May la G20

© Sputnik / Alexei Druzhinin Premierul Marii Britanii, Theresa May și președintele Federației Ruse, Vladimir Putin
 Premierul Marii Britanii, Theresa May și președintele Federației Ruse, Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Anterior, ziarul „Guardian” a comunicat că Londra și Moscova examinează posibilitatea unei întrevederi dintre May și Putin la summitul G20 de la Osaka.

CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. Deocamdată nu există nici o informație cu privire la pregătirea unei întrevederi dintre președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și premierul Marii Britanii, Theresa May, în cadrul summitului G20, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus, transmite RIA Novosti.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse - Sputnik Moldova
Politică
Peskov: Dacă SUA vor propune un dialog al celor doi lideri la G20, Putin va accepta

Anterior, ziarul „Guardian” a comunicat că Londra și Moscova examinează posibilitatea unei întrevederii dintre May și Putin la summitul G20 de la Osaka.

„Deocamdată nu există nici o informație în acest sens, și eu nu pot să comentez acest lucru. Cunoașteți că președintele a avut întrevederi cu reprezentantul mediului de afaceri britanic și, la aceste întrevederi, a fost vorba într-adevăr de absurditatea situației când relațiile noastre sunt atât de restrâns. Principalul este că acest lucru contravine intereselor mediului de afaceri atât rus, cât și britanic. Într-adevăr, au existat astfel de discuții, însă nu pot spune nimic concret referitor la o eventuală întrevedere”, a spus Peskov pentru jurnaliști.

Fluxul de știri
0