Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce așteaptă de la Moldova partenerii externi: Greceanîi pune punctul pe i

© Sputnik / Miroslav RotariZinaida Greceanîi
Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a vorbit în cadrul unui interviu la Sputnik Moldova despre așteptările partenerilor externi privind dezvoltarea de mai departe a țării noastre.

CHIȘINĂU, 15 iun – Sputnik. Toți partenerii noștri externi sunt unanimi în opinia că Moldova trebuie să fie stabilă și puternică. Președintele Partidului Socialiștilor, spicherul Parlamentului Zinaida Greceanîi a vorbit despre acest lucru în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Sputnik.

Конституционный суд  - Sputnik Moldova
Politică
CC și-a abrogat propriile decizii: noua majoritate parlamentară - în legalitate

Liderul socialiștilor a menționat că forțele politice trebuie să se consolideze și ”să muncească pentru propriul popor”.

”Moldova poate deveni o bijuterie. Principalul este ca la putere să fie oameni care își doresc acest lucru”, a declarat Greceanîi.

Președintele Parlamentului a subliniat că nimeni nu are nevoie de destabilizare în această regiune a Europei.

”Nici Vestul, nici Estul nu are nevoie aici de destabilizare. De aceea intenționăm să muncim pentru a avea stabilitate în țară, în toate domeniile de activitate”, a menționat liderul PSRM.

Citiți varianta integrală a interviului cu Zinaida Greceanîi pe ru.sputnik.md.

Fluxul de știri
0