Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoză actualizată: Cum va fi vremea în zilele de weekend

© Sputnik / Miroslav RotariЖара
Жара - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Meteorologic de stat a anunțat cum va fi vremea în următoarele șapte zile – iată ce ne așteaptă.

CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. Participanții la marșul anunțat pentru duminică în capitala țării vor trebui să suporte temperaturi caniculare. Meteorologii anunță în continuare vreme toridă, cu temperaturi de până la 34 de grade Celsius.

Вид из космоса на структуру Ришат в пустыне Сахара - Sputnik Moldova
Vreme infernală: Un val de căldură saharian se îndreaptă spre țara noastră

Atât sâmbătă, cât și duminică valorile termice maxime vor oscila între 32 și 34 de grade. Temperaturile nocturne vor urca până la 21 de grade.

Cerul va fi variabil, însă nu se vor înregistra precipitații. Doar sâmbătă ar putea să cată ploi însoțite de descărcări electrice în nordul țării.

Amintim că meteorologii din România au anunțat apropierea unui val de căldură saharian - la orele amiezii, temperaturile se vor apropia și chiar vor depăși pragul caniculei.

Din 11 iunie în țara noastră este în vigoare avertizarea cod galben de caniculă. Acesta este valabil până pe 16 iunie, însă ar putea fi actualizat în funcție de evoluția vremii.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru următoarele zile
Prognoză actualizată: Cum va fi vremea în zilele de weekend - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele zile
Fluxul de știri
0