Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vreme infernală: Un val de căldură saharian se îndreaptă spre țara noastră

© Photo : Roscosmos / Oleg KononenkoВид из космоса на структуру Ришат в пустыне Сахара
Вид из космоса на структуру Ришат в пустыне Сахара - Sputnik Moldova
Abonare
Arșița care a pus stăpânire pe țara noastră ne va mai da bătăi de cap. Vremea însă ar putea să se încălzească și mai mut în următoarea perioadă.

CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. Nicio șansă să scăpăm de arșiță în următoarea perioadă. Meteorologii din România au anunțat apropierea unui val de căldură saharian - la orele amiezii, temperaturile se vor apropia și chiar vor depăși pragul caniculei.

Жара - Sputnik Moldova
Societate
Alertă meteo: Cod Galben de caniculă - când revin ploile

Pentru următoarele două săptămâni este prognozată o încălzire accentuată a vremii, cu valori maxime de 32-34 de grade Celsius în unele regiuni.

Si astăzi vremea în țara noastră va fi excesiv de caldă. Valorile termice maxime vor atinge 32..34 de grade Celsius. Temperaturile nocturne vor urca până la 21 de grade.

Aceleași valori termice se vor înregistra și în zilele următoare. Cerul va fi variabil, însă precipitații nu sunt prognozate.

Amintim că din 11 iunie în țara noastră este în vigoare avertizarea cod galben de caniculă. Acesta este valabil până pe 16 iunie, însă ar putea fi actualizat în funcție de evoluția vremii.

Fluxul de știri
0