Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: Iată ce i-au făcut doi tineri unui bărbat de 65 de ani - Video

CC0 / Pixabay / 4711018 / Arest
Arest - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii din sectorul Ciocana al Capitalei i-au reținut pe doi indivizi, unul dintre care este minor - iată ce i-au făcut aceștia unui bărbat de 65 de ani în amiaza mare și în plină stradă.

CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik: Un tânăr de 25 de ani și un minor în vârstă de 16 ani, locuitori ai Chișinăului, au fost reținuți de polițiști pentru jaf, iar acum sunt cercetați penal.

Indivizii l-au jefuit pe un bărbat de 65 de ani în plină stradă, zmulgându-i de la gât un lanț din aur, cauzându-i un prejudiciu de 3 mii de lei.

Veterinărie - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Rușinos: Iată ce le făcea producătorilor de carne un medic veterinar de la ANSA

În cadrul audierilor, făptașii și-au recunoscut vinovăția, precizează Poliția. Conform Codului Penal, jaful este pedepsit în Moldova cu 5-7 ani de închisoare.

Potrivit oamenilor legii, jaful a fost comis la 11 iunie, pe strada Ginta Latină, din Sectorul Ciocana. Imediat după ce a fost deposedat de lanțul din aur, victima a apelat Serviciul 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii din Sectorul Ciocana, pentru stabilirea circumstanțelor.

Polițiștii i-au identificat și reținut la scurt timp pe suspecți, aceștia fiind escortați la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesuale, făptașii și-au recunoscut vinovăția. Indivizii nu sunt la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine pentru infracțiuni similare.

Fluxul de știri
0