Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Aprobat: Iată cine va pleca la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaУчастие председателя Государственной Думы С.Е. Нарышкина в сессии ПАСЕ
Участие председателя Государственной Думы С.Е. Нарышкина в сессии ПАСЕ - Sputnik Moldova
Abonare
A fost aprobată componența delegației Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

CHIȘINĂU, 12 iun – Sputnik. Legislativul de la Chișinău a aprobat în ședința de miercuri componența nominală a delegației Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a X-a la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE).

Флаг Республики Молдова drapel - Sputnik Moldova
Politică
Ce crede APCE despre Guvernul Maiei Sandu

Șeful delegației este deputatul Andrei Năstase din partea Fracțiunii ACUM Platforma DA. Membri ai delegației sunt deputații Vlad Batrîncea din partea Fracțiunii PSRM, Doina Gherman din partea Fracțiunii PAS Blocul ACUM și un membru urmează a fi delegat de către Fracțiunea PDM.

Totodată, în calitate de membri supleanți au fost desemnați parlamentarii Ion Ceban - Fracțiunea PSRM, Inga Grigoriu - Fracțiunea ACUM Platforma DA, Mihail Popșoi - Fracțiunea PAS Blocul ACUM și un membru supleant urmează a fi desemnat de Fracțiunea PDM.

Hotărârea a fost votată în unanimitate de cei 61 de deputați prezenți la ședință.

Fluxul de știri
0