Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Moldovei, despre pregătirea unui atentat la viața sa

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul unui interviu în direct la un post privat de televiziune, președintele Moldovei, Igor Dodon, a vorbit despre amenințările în adresa sa.

CHIȘINĂU, 11 iun – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat luni, în cadrul unei emisiuni în direct la postul TV-8 că se pune la cale un atentat la viața sa.

În timpul dialogului cu moderatoarea emisiunii, Dodon a declarat că a primit un mesaj în care a fost prevenit că „o grupare din Odesa” ar fi primit „comanda” să-l lichideze pentru 1 milion de dolari. Potrivit președintelui, atentatul ar putea fi pregătit de către anturajul președintelui Partidului Democrat.

Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon, față în față cu 30 de ambasadori acreditați în Moldova - Video

Dodon a spus că, din informațiile pe care le deține, pentru înlăturarea sa ar fi fost propusă suma de 1 milion de dolari… Dacă, Doamne ferește, se va întâmpla ceva… Vor răspunde Plahotniuc și întreaga sa suită.

Șeful statului a spus că va pune informația la dispoyiția organelor de drept. Anterior, Dodon a afirmat că familia sa este în pericol. Această informație, de asemenea, a fost transmisă organelor competente.

Serviciul de Protecție și Pază de Stat al Republicii Moldova le-a comunicat anterior jurnaliștilor că nu au fost identificate riscuri și amenințări la adresa șefului statului și a membrilor familiei acestuia.

Fluxul de știri
0