Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Serviciul de Protecție și Pază de Stat: Pe președintele Dodon nu-l paște nicio amenințare

© Sputnik / Rodion ProcaСпецназ
Спецназ - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul de Protecție și Pază de Stat anunță că s-a autosesizat în cazul declarațiilor făcute de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și că pe acesta și pe familia sa nu-l paște nicio primejdie.

CHIȘINĂU, 10 iun – Sputnik. Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat anunță că s-a autosesizat în cazul declarațiilor făcute de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care a spus că el și familia sa au fost amenințați. SPPS afirmă că în prezent nu există nici un risc care ar amenința securitatea președintelui și a familiei sale.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon: Nu-mi atingeți familia, eu asta n-am să v-o iert! - Video

"Prin prisma Legii nr. 134/2018, Serviciul în permanență monitorizează şi evaluează factorii de risc care periclitează sau pot periclita siguranţa persoanelor beneficiare de protecţie de stat din Republica Moldova, precum şi a obiectelor aflate în pază. Prin urmare, menţionăm că, actualmente, în limita competenţelor funcţionale, nu au fost identificate careva riscuri şi ameninţări la adresa persoanelor beneficiare de protecţie şi pază de stat cât şi a membrilor lor de familie", a anunțat Biroul Relaţii cu Publicul al Serviciului de Protecție și Pază de Stat într-un mesaj plasat pe Facebook.

Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat mai anunță că îşi desfăşoară activitatea în regim obişnuit, în conformitate cu prevederile legale.

Fluxul de știri
0