Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ședința Parlamentului - Comisia de anchetă pentru investigarea jafului bancar

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание парламента 10 июня
Заседание парламента 10 июня - Sputnik Moldova
Abonare
Parlamentul s-a convocat în ședință - Constituirea Comisiei de anchetă pentru investigarea jafului bancar, pe agenda instituției.

CHIȘINĂU, 10 iun - Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova s-a convocat în ședință plenară - pe masa deputaților se află Proiectul de hotărâre cu privire la constituirea Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon: Nu-mi atingeți familia, eu asta n-am să v-o iert! - Video

Proiectul de hotărâre a fost prezentat de la tribuna centrală de vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari.

Potrivit documentului, în termen de 60 de zile, comisia trebuie să audieze părțile și persoanele implicate și să vină cu raport în Parlament.

Documentul mai presupune ca membrii comisiei să aibă acces la raportul „Kroll 2”.

Proiectul inițial a fost semnat de deputații blocului ACUM. Președintele fracțiunii PSRM, Vlad Bătrâncea, a propus ca proiectul să fie semnat și de fracțiunea Partidului Socialist.

Tot în cadrul ședinței plenare, speakerul Zinaida Greceanâi a asigurat toți angajații Parlamentului că își vor păstra funcțiile. Aceștia au ieșit astăzi la locurile de muncă.

Fluxul de știri
0