Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Redactorul-șef al RT a fost spitalizată după un incident la un post de radio din Moscova

© Sputnik / Vladimir Trefilov / Accesați arhiva multimediaMargarita Simonian
Margarita Simonian - Sputnik Moldova
Abonare
Redactorul-șef al Rossiya Segodnya (Russia Today) Margarita Simonyan a fost spitalizată după ce a fost implicată într-un incident cu un activist de opoziție de la postul de radio de la Moscova "Eho din Moscovî", a informat RT.

CHIȘINĂU, 7 iun - Sputnik. Redactorul-șef al Rossia Segodnia (Russia Today) și AIP Sputnik, Margarita Simonian, a fost spitalizată după ce a fost implicată într-un incident cu un activist de opoziție de la postul de radio "Eho Moscovî", a informat RT.

Anterior Simonian a scris pe Telegram că venise la postul de radio pentru a participa la o emisiune. La intrarea în sediu a fost întâmpinată de Liubov Sobol echipată cu o cameră de filmat adresându-i insistent întrebări referitoare la primarul Moscovei, Serghei Sobianin.

Un activist de opoziție a urmărit-o pe Simonyan cu un aparat de fotografiat, întrebând continuu, ce au fost considerate întrebări nepotrivite și provocatoare despre primarul Moscovei, Serghei Sobyanin. La rândul său, Simonyan i-a sugerat activistului să apeleze, în cadrul investigației sale, serviciul oficial de presă.
Totuși, activistul opoziției a continuat să o preseze pe Simonyan cu întrebări. RT a raportat că Simonyan a fost spitalizată în urma incidentului.

Reprezentantul MAE al Federației Ruse, Maria Zaharova, a comentat dur acest incident neplăcut de la postul de radio „Eho Moskvî”, în urma căruia Margarita Simonian a fost internată la spital.

Simonian a menționat că spitalizarea sa ar putea fi legată de riscul de a-și pierde sarcina.

Fluxul de știri
0