Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Important pentru cei care trec frontiera de stat: Ce s-a schimbat de astăzi

© Photo : Serviciul VamalVama temporară ”Palanca”
Vama temporară ”Palanca” - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit datelor prezentate în această dimineață de responsabilii de la Serviciul Vamal și ai Poliției de Frontieră, în prezent toate posturile vamale activează în regim normal.

CHIȘINĂU, 6 iun – Sputnik. Punctul de trecere a hotarului moldo-ucrainean de tip debarcader ”Cosăuți – Iampoli” și-a reluat activitatea în această dimineață. Postul vamal a redevenit funcțional, după o întrerupere în activitate de 15 zile.

В новом терминале аэропорта Пулково в Петербурге - Sputnik Moldova
Societate
Vama simplifică mecanismul de control al trimiterilor poștale internaționale

Circulația prin acest post a fost sistată în data de 22 mai, din cauza nivelului ridicat al apei râului Nistru.

Acum două zile și postul vamal de tip debarcader ”Soroca” și-a reluat activitatea și a fost redeschis circulației fluviale. Acest punct de trecere, la fel, și-a sistat activitatea în data de 22 mai, din cauza nivelului ridicat al apei râului Nistru.

Potrivit Serviciului Vamal și Poliției de Frontieră, în prezent toate posturile vamale activează în regim normal.

Câte persoane au traversat frontiera de stat timp de 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 54 054 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 28 374 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova, potrivit datelor prezentate în dimineața zilei de joi de Poliția de Frontieră.

La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 30 488 de traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 12 155 de traversări.

Cele mai tranzitate puncte de trecere în ultimele 24 de ore au fost: Aeroportul Internațional Chișinău, Leușeni, Sculeni, Otaci, Giurgiulești-Galați.

Fluxul de știri
0