Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Aproape în comă alcoolică: Cu ce s-a terminat aventura unor tineri în Capitală - Video

© Sputnik / Miroslav RotariMotocicletă
Motocicletă - Sputnik Moldova
Abonare
Doi șoferi în stare avansată de ebrietate au fost opriți de Poliție. Iată ce a urmat.

CHIȘINĂU, 6 iun – Sputnik. Doi șoferi care erau aproape de comă alcoolică au pus în pericol viața oamenilor. Unul dintre ei, în stare avansată de ebrietate, a pornit pe străzile Chișinăului la ghidonul unei motorete.

Inspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Inspectori de patrulare, învinuiți că s-ar afla în stare de ebrietate: Reacția Poliției

Bărbatul a fost oprit în timp ce se deplasa pe strada Calea Ieșilor. Fiind supus testului alcoolscopic s-a stabilit că șoferul, în vârstă de 37 ani, avea în aerul expirat 1.46 mg/l.

Un alt şofer care conducea o motocicletă fără număr de înmatriculare a fost oprit pe șoseaua Ialoveni–Hâncești. Tânărul de 22 de ani a fost supus testului alcoolscopic şi avea 0.94 mg/l în aerul expirat.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește șoferilor că orice cantitate de alcool, oricât de mica, le poate afecta abilitatea de a conduce și cu cât o persoană are o concentrație mai mare de alcool în sânge, cu atât crește șansa de a provoca un accident rutier.

Amintim că gradul minim de ebrietate este de la 0,15 mg/l până la 0,3 mg/l în aerul pur expirat, iar pentru stare avansată de ebrietate este considerat 0,3 mg/l în aerul pur expirat.

Fluxul de știri
0