Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Inspectori de patrulare, învinuiți că s-ar afla în stare de ebrietate: Reacția Poliției

© Photo : Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare al IGPInspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP
Inspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un cetățean a sunat la 112 și a anunțat că polițiștii care patrulau pe strada Renașterii din Capitală ar fi băuți - ce a arătat testului de alcoolemie?

CHIȘINĂU, 3 oct — Sputnik. Un caz mai puțin obișnuit s-a întâmplat în Capitală. Un individ a apelat la 112 și a anunțat că inspectorii de patrulare implicați în serviciul de menținere a ordinii publice pe strada Renașterii din Capitală sunt sub influența băuturilor alcoolice.

Полиция - Sputnik Moldova
Societate
Se pare că șoferii moldoveni nu au frică de nimic: Polițiștilor nu le-a venit să creadă

Potrivit INP, acesta ar fi manifestat un comportament inadecvat în raport cu inspectorii.

În urma apelului, un alt echipaj s-a deplasat la fața locului și au condus bărbatul, dar și inspectorii la Brigada de Patrulare a INP. Aceștia au fost supuși testului de alcoolemie "Drager", care a arătat că inspectorii de patrulare nu erau în stare de ebrietatea, având 0,00 mg/l în aerul expirat. În schimb bărbatul care a făcut apelul fals avea 0,58 mg/l alcool.

Astfel, persoana care a făcut în mod intenționat chemarea falsă a fost sancționată conform legislației în vigoare cu o amendă în sumă de 800 lei.

Fluxul de știri
0