Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grupare criminală destructurată: Iată ce făceau mai mulți indivizi – Video

© Sputnik / Miroslav Rotarihoț
hoț - Sputnik Moldova
Abonare
O grupare criminală formată din patru membri a fost documentată și destructurată de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 4 iun – Sputnik. Membrii grupării s-au dovedit a fi patru indivizi cu vârstele cuprinse între 25 și 30 de ani, originari din UTA Găgăuzia.

Aceștia au fost monitorizați de forțele de ordine timp de o lună. Conform datelor și probelor acumulate până în prezent de polițiști și procurori, indivizii au intrat, pe parcursul lunilor februarie-aprilie, în cel puțin în șapte locuințe din orașul Durlești, municipiul Chișinău.

Grupare criminală încătușată de polițiști - Sputnik Moldova
Societate
Grupare criminală feroce: Mai mulți indivizi făceau asta în UE, Moldova și Rusia - Video

Bănuiții intrau în case pe geam, după ce se asigurau că proprietarii lipsesc. Din locuințe furau bunuri materiale cum ar fi: bijuterii din aur, bani, telefoane mobile. Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Ulterior, polițiștii au desfăşurat percheziţii autorizate la domiciliile lor, unde au depistat și ridicat bunurile materiale sustrase din locuințe. Potrivit proprietarilor suma totală a prejudiciului material cauzat ar fi de cel puţin 800 000 de lei.

Bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen prelungit de 30 de zile fiindu-le înaintate învinuirile. Aceștia sunt cercetați penal pentru furt în proporții deosebit de mari, care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 7 la 12 ani. Totodată polițiștii continuă investigaţiile în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor precum şi identificarea altor complici ai acestui grup criminal.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe Instagram.

Accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Fluxul de știri
0