Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultima oră: Dmitri Kozak a ajuns la Chișinău - Video

© Sputnik / Мирослав РотарьМеждународный аэропорт Кишинева
Международный аэропорт Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Acum câteva momente, vicepremierul Federației Ruse a ajuns la Chișinău.

CHIȘINĂU, 3 iun - Sputnik. Vicepremierul rus Dmitri Kozak a ajuns la Cișinău. Acum câteva momente, avionul în care se afla a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău.

La aeroport, oficialul rus nu a făcut nicio declarație, potrivit reporterului Sputnik Moldova, care se află la fața locului.

 

În cadrul vizitei pe care o are în Republica Moldova, vicepremierul rus, Dmitri Kozak, va avea o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Întâlnirea celor doi este programată pentru ora 14:40.

Dmitrti Kozak - Sputnik Moldova
Politică
Dmitri Kozak va vizita Tiraspolul - detalii

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Republica Moldova, vicepremierul rus, Dmitri Kozak, vor susține un briefing la ora 15:10, la Președinția Republicii Moldova, din bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 154, la care vor face bilanțul discuțiilor dintre cei doi.

Mâine, reprezentantul special al președintelui Rusiei pentru Moldova, Dmitri Kozak va efectua o vizită la Tiraspol, unde se va întâlni cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski.

Fluxul de știri
0