Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul Educației a venit cu un mesaj important: Iată cui s-a adresat Monica Babuc

© Sputnik / Miroslav RotariПоследний звонок 2019
Последний звонок 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Educației a venit astăzi cu un mesaj, prilejuit de încheierea anului școlar.

CHIȘINĂU, 31 mai – Sputnik. Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a transmis astăzi un mesaj cu ocazia ”Ultimului Clopoțel”. Ea s-a adresat atât elevilor și părinților acestora, cât și cadrelor didactice și manageriale din instituțiile de învățământ.

Monica Babuc i-a felicit pe elevi pentru ”efortul academic, materializat în prețioase achiziții, abilități și atitudini, pe care vi le-ați dezvoltat în colaborare cu semenii și dascălii voștri”.

Ea și-a exprima convingerea că acest an școlar a contribuit plenar la creșterea spirituală elevilor, motivându-i să devină cetățeni responsabili ai Republicii Moldova, cu respect pentru sine și pentru ceilalți.

”În mod deosebit, vreau să mă adresez absolvenților ciclurilor primar, gimnazial și liceal, cărora le urez mult succes, perseverență, încredere în forțele proprii și determinare în realizarea cu succes a propriului proiect de carieră”, a menționat Babuc.

Elevi, examene, gimnaziu, școală - Sputnik Moldova
Societate
Vacanța de vară: 31 mai, ultima zi de școală, dar nu pentru toți elevii - iată de ce

Ministrul i-a felicitat și pe părinții care, fiind alături de copiii lor, au investit în viitorul țării, au susținut inițiativele lansate de MECC și demersul de a crea o școală prietenoasă și pe placul copiilor.

Nu în ultimul rând, Monica Babuc le-a adus mulțumiri cadrelor didactice și manageriale pentru ”dăruirea și abnegația demonstrată prin asigurarea unui proces educațional de calitate pe durata întregului an școlar”.

Ministrul a subliniat că doar împreună s-a reușit, dincolo de provocări și temeri, realizarea unor obiective ambițioase.

Fluxul de știri
0