Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Hoții s-au activizat: Ce ai putea păți dacă parchezi mașina în locuri nesigure - Video

© Sputnik / Rodion Procaautomobil spart
automobil spart - Sputnik Moldova
Abonare
Hoții au spart două mașini care erau parcate în sectorul Botanica al Capitalei și au furat bunuri de preț.

CHIȘINĂU, 28 mai – Sputnik. Bărbații care apar în imagine sunt căutați de Poliție pentru că au furat bunuri din mai multe automobile. Primul caz s-a produs în data de 16 aprilie. Poliția a fost alertată de proprietarul unui automobil de model „Mercedes”. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că i-au fost furate din automobil mai multe bunuri materiale.

Victima a declarat că a parcat mașina pe bulevardul Dacia, iar dimineața a găsit geamul de la automobil spart. Hoții i-a cauzat un prejudiciu material ce se ridică la 22 de mii de lei. 

În al doilea caz oamenii legii au fost alertați în data de 26 aprilie. De această dată hoții au spart un automobil de model ”Chevrolet” care era parcat pe strada Trandafirilor din Capitală. Hoțul a spart geamul și a intrat în automobil. Din mașină a furat mai multe bunuri materiale, cauzând un prejudiciu victimei de peste 44 de mii de lei.

Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova
Societate
Infractori din copilărie: Iată ce au făcut doi minori din Capitală – Video

În aceste cazuri au fost inițiate cauze penale pentru furt, iar făptașii riscă amendă de până la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut bărbații din imagini sunt rugate să sune la numărul de telefon:  069 515 884.

Totodată, Poliţia Capitalei le recomandă cetăţenilor să-şi asigure eficient bunurile personale în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor patrimoniale.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe Instagram.

Accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Fluxul de știri
0