Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Infractori din copilărie: Iată ce au făcut doi minori din Capitală – Video

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaDosar penal, verdict, cătușe, gratii
Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova
Abonare
Doi minori sunt cercetați penal pentru că ar fi deposedat un bărbat de telefonul mobil.

CHIȘINĂU, 22 feb – Sputnik. Doi minori, de 15 și 16 ani, au comis o tâlhărie pe strada Mirești din Capitală. Infracțiunea a avut loc în noaptea de 12 februarie. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani au fost alertați de un bărbat de 28 de ani care le-a spus că i-a fost furat telefonul de model ”Lenovo”.

Hoți  - Sputnik Moldova
Societate
Moldoveni, hoți de lux în Europa: Iată care este schema prin care activau

La fața locului s-a deplasat imediat grupul operativă și ofițerii de investigație specializați în combaterea jafurilor și tâlhăriilor, pentru a stabili toate circumstanțele cazului.

Victima le-a declarat oamenilor legii că cei doi minori l-au bătut și i-au luat telefonul mobil, cauzându-i astfel un prejudiciu de 2 mii 150 de lei.

Suspecții au fost identificați și conduși la Inspectoratul de Poliție pentru declarații, ulterior fiind audiați în cadrul cauzei penale pornită pentru tâlhărie.

Ghinion pentru doi hoți: Riscă ani de pușcărie pentru că au jefuit un bărbat - Video

Aceștia și-au recunoscut vinovăția. Ei le-au spus polițiștilor că au vândut telefonul furat, iar banii i-au cheltuit. Bunul sustras a fost depistat de către polițiști și urmează dă fie returnat proprietarului. Potrivit legislației penale în vigoare, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 5 la 7 ani.

Fluxul de știri
0