Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Terifiant: Fragmente dintr-un schelet uman, găsite în propria grădină

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaПоисковый отряд обнаружил останки солдат и боеприпасы времен ВОВ
Поисковый отряд обнаружил останки солдат и боеприпасы времен ВОВ - Sputnik Moldova
Abonare
Fragmentele de oase umane au fost expediate pentru efectuarea expertizei medico-legale.

CHIȘINĂU, 28 mai – Sputnik, Irina Leahova. Un locuitor al orașului Dubăsari a descoperit fragmentele unui schelet uman în timp ce săpa în propria grădină. Potrivit unei estimări prealabile, rămășițele umane s-au aflat în pământ în jur de 100 de ani.

”Bărbatul săpa o groapă de canalizare. La adâncimea de 165 de centimetri, locuitorul din Dubăsari a făcut o descoperire neașteptată. El a comunicat imediat despre aceasta la unitatea de serviciu”, a informat serviciul de presă al departamentului de Interne de la Dubăsari.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ.

наручники - Sputnik Moldova
Descoperire macabră: Cadavre ascunse în ghivece de flori

Fragmentele de schelet au fost expediate pentru efectuarea expertizei medico-legale.

Nu este singurul caz de acest gen în regiunea transnistreană. Anul trecut, un locuitor al satului Molochișul Mare, raionul Râbnița, a găsit în grădina sa o placă de beton în care au fost turnate oase omenești și două oale de lut. Potrivit experților, respectivele rămășițe umane aveau în jur de 70 de ani.

Astfel de descoperiri au mai fost făcute anterior și pe teritoriul Complexului istorico-militar ”Cetatea Bender”.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe Instagram.

Accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Fluxul de știri
0