Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Descoperire macabră: Cadavre ascunse în ghivece de flori

© Flickr / ndlonнаручники
наручники - Sputnik Moldova
Abonare
Ucigașul în serie își omora victimele într-o suburbie a orașului Toronto, populată preponderent de homosexuali, și ascundea cadavrele dezmembrate în ghivece cu flori.

CHIȘINĂU, 2 feb — Sputnik. Designerul de landșaft Bruce McArthur, în vârstă de 66 de ani, a fost reținut de poliția din Toronto fiind suspectat de comiterea mai multor omoruri, comunică RIA Novosti.

Bruce McArthur a fost reținut pe data de 18 ianuarie în cadrul investigațiilor privind moartea a două persoane: Selim Esen și Andrew Kinsman. Ulterior însă poliția a descoperit rămășițele altor trei victime ale ucigașului: Majeed Kayhan, Soroush Mahmudi și Dean Lisowick. Toți aceștia, în afară de ultimul, erau considerați dispăruți fără urmă.

Tomberoane de gunoi în Chișinău - Sputnik Moldova
Groaznic: picioare de om, descoperite într-o ladă de gunoi - VIDEO

Poliția a reușit să găsească două ghivece mari în care se aflau rămășițe umane. Ancheta intenționează să verifice  alte 30 de locuri unde a lucrat anterior McArthur.

„Considerăm că vom reuși să descoperim mai multe victime. Deocamdată este imposibil de estimat numărul lor aproximativ, însă presupun că lui (McArthur — n. red.) îi vor fi aduse învinuiri noi", a declarat detectivul Hank Idsinga, cel care instrumentează cazul.

Presa scrie că toți cei uciși erau homosexuali și locuiau într-o suburbie a orașului Toronto, populată preponderent de membri ai comunității LGBT.

Fluxul de știri
0