Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon participă la ședința Consiliului Suprem al Uniunii Economice Euroasiatice

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Молдовы Игорь Додон наградил государственными наградами
Президент Молдовы Игорь Додон наградил государственными наградами - Sputnik Moldova
Abonare
Reuniunea Consiliului Suprem al Uniunii Economice Euroasiatice are loc în capitala Kazahstanului, Nur-Sultan, în zilele de 28-29 mai. Președintele Republicii Moldova va avea mai multe întrevederi bilaterale cu liderii mai multor țări membre ale UEEA.

CHIȘINĂU, 28 mai – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află într-o vizită de lucru de două zile în capitala Kazahstanului, unde va participa la ședința Consiliului Suprem al Uniunii Economice Euroasiatice (UEEA).

Встреча президента Молдовы Игоря Додона и посла России в республике Олега Васнецова - Sputnik Moldova
Politică
Summit-ul Uniunii Eurasiatice: Președintele Dodon oferă detalii

Reuniunea Consiliului Suprem al Uniunii Economice Euroasiatice are loc în capitala Kazahstanului, Nur-Sultan, în zilele de 28-29 mai.

Agenda vizitei șefului statului la Nur-Sultan prevede și întrevederi bilaterale cu liderii mai multor țări membre ale UEEA.

Republica Moldova a obținut statutul de observator al Uniunii Economice Eurasiatice în luna mai 2018. Statutul de observator a fost acordat cu votul unanim al țărilor-membre ale acestei organizații.

Cooperarea dintre Republica Moldova și UEEA a început din aprilie 2017.

Fluxul de știri
0