Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Summit-ul Uniunii Eurasiatice: Președintele Dodon oferă detalii

© Photo : Facebook / Dodon IgorВстреча президента Молдовы Игоря Додона и посла России в республике Олега Васнецова
Встреча президента Молдовы Игоря Додона и посла России в республике Олега Васнецова - Sputnik Moldova
Abonare
Detaliile vizitei președintelui Dodon la Summit-ul Uniunii Eurasiatice de la Nur-Sultan au fost discutate în cadrul întrevederii cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov.

CHIȘINĂU, 27 mai - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va participa la summit-ul Uniunii Eurasiatice, care va avea loc în capitala Kazahstanului, Nur-Sultan. Anunțul a fost făcut în cadrul întrevederii cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov.

”Am discutat aspecte legate de plecarea mea la Nur-Sultan pentru a participa la summit-ul Uniunii Eurasiatice, unde voi avea întrevederi cu demnitari din țările membre ale Uniunii Eurasiatice”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Dodon a anunțat că la întoarcerea din Kazahstan va întreprinde o scurtă vizită în orașul Ufa, Republica Başkortostan, în cadrul căreia urmează a fi semnate mai multe acorduri de colaborare dintre patru regiuni ale Moldovei și Bașchiria.

Fluxul de știri
0