Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ca în anii '90: Iată ce se întâmplă în Capitala țării

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un șofer a devenit victimă ale unor practici specifice pentru perioada de tristă faimă de la sfârșitul mileniului trecut - imagini video publicate de Poliție.

CHIȘINĂU, 24 mai - Sputnik. Un recidivist din Durlești a fost reținut de polițiștii din sectorul Buiucani din Capitală. Bărbatul de 35 de ani este cercetat pentru furt. Hoțul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în curtea blocului.

Potrivit Poliției, proprietarul unui automobil de model ”Șkoda”, parcată în curtea blocului pe strada Onisifor Ghibu, în dimineața zilei de 19 mai și-a găsit automobilul fără roți, cauzându-i un prejudiciu de 8 mii de lei.

Pistol - Sputnik Moldova
Societate
Mai rău ca în anii '90: Iată ce fac membrii grupării Kitaieț în Moldova

Oamenii legii l-au identificat și reținut pe suspect, iar anvelopele au fost găsite la domiciliul acestuia.

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că intenționa să vândă roțile.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Bărbatul riscă o amendă  de la 32 de mii 500 la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani. Ofițerii de investigație întreprind măsuri suplimentare în vederea complicității bărbatului și în alte cazuri similare.

Fluxul de știri
0