Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Misogin violent sau maniac în Capitală? Încă o victimă a bărbatului ce a lovit două femei

CC0 / Pixabay / B_Me / Pietoni
Pietoni - Sputnik Moldova
Abonare
Un misogin agresiv, care suferă probabil de o afecțiune psihică, sau poate chiar un maniac bântuie în Capitală. Acesta lovește cu violență cu pumnul femeile în plină stradă. Iată ce a povestit o tânără corespondenților Sputnik Moldova.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik, S.P. După ce Sputnik Moldova a relatat despre cazul care a avut loc în data de 14 mai, pe strada Alecu Russo (în apropiere de Spitalul Sfânta Treime din sectorul Râșcani), din Capitală, când un bărbat a lovit în plin cu pumnii două femei, corespondenții Sputnik au aflat că acest individ violent a lovit și alte femei. 

© captură ecranA lovit două femei
Misogin violent sau maniac în Capitală? Încă o victimă a bărbatului ce a lovit două femei - Sputnik Moldova
A lovit două femei

Iată ce ne-a declarat o domnișoară, care a solicitat anonimatul.

"Incidentul a avut loc aproximativ o lună în urma, era în jurul orei 12:00, plecam spre sediul Curții Supreme, la cantină, sa luam prânzul cu o colega de serviciu. Și trecând pe lângă trecerea de pietoni de lângă ghereta "La mămuca", domnul din video, fiind la cinci pași de lângă mine, s-a pornit spre mine și m-a lovit puternic cu pumnul în umăr", a relatat ea pentru Sputnik Moldova.

Люди в городе - Sputnik Moldova
Societate
Am ajuns să o vedem și pe asta: Un nebun lovește la întâmplare femeile cu pumnul – Video

Domnișoara spune că agresorul avea semne că suferă de o boală psihică. 

"Nu prea am înțeles ce s-a întâmplat, dar după mi-am dat seama ca are semne de ceva boala. Se comporta foarte ciudat", ne-a relatat domnișoara.

Amintim că poliția până în prezent nu l-a identificat pe individul care a lovit două femei, în plină stradă, în văzul tuturor, încă acum o săptămână, pe strada Alecu Russo (în apropiere de Spitalul Sfânta Treime din sectorul Râșcani), din Capitală.

Fluxul de știri
0