Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc la Chișinău

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaЦеремония вручения премии "ТЭФИ-2018"
Церемония вручения премии ТЭФИ-2018 - Sputnik Moldova
Abonare
La Chișinău, va avea loc Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” la care vor participa cunoscuți jurnaliști de televiziune și regizori din străinătate. Vor fi prezentate filme televizate și documentare din mai multe țări, vor fi organizate master-class-uri ale jurnaliștilor de renume.

CHIȘINĂU, 23 mai – Sputnik. În luna septembrie, la Chișinău va avea loc Festivalul „TEFI-Sodrujestvo”. Evenimentul se va desfășura sub egida președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Șeful statului a convocat astăzi o ședință de lucru, la care a fost discutat planul de organizare a acestui eveniment.

Drapelele statelor CSI  - Sputnik Moldova
Moldova va participa la Consiliul Economic al CSI

Potrivit președintelui, evenimentul are drept obiectiv nu doar crearea unei platforme pentru desfășurarea Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, dar și prezentarea Moldovei ca destinație turistică pentru oaspeții țării noastre, familiarizarea cu tradițiile moldovenești, cu locurile pitorești, precum și de a contribui la crearea unui număr important de materiale televizate despre țara noastră, care vor fi difuzate la posturile de televiziune din diverse state.

La festival vor participa cunoscuți jurnaliști de televiziune și regizori din străinătate, vor fi prezentate filme televizate și documentare din mai multe țări, vor fi organizate master-class-uri ale jurnaliștilor de renume.

Fluxul de știri
0