Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii interesante despre individul care bătea femeile pe stradă

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Acesta are 30 de ani și este un locuitor al municipiului Chișinău. Bărbatul este acum internat într-un spital din Capitală.

CHIȘINĂU, 23 mai – Sputnik. Bărbatul care a lovit cu bestialitate mai multe femei ce mergeau pe o stradă din Chișinău a fost identificat de poliție. Acesta are 30 de ani și este un locuitor al municipiului Chișinău.

Potrivit unui comunicat al Poliției, bărbatul este internat într-un spital din Capitală. Oamenii legii nu oferă mai multe detalii despre motivul aflării acestuia în spital și statutul procesual juridic al acestui individ.

”În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, iar polițiștii cercetează toate circumstanțele pentru a stabili care a fost motivul comportamentului agresiv, manifestat de către bărbat”, se menționează în comunicatul remis de Direcția de Poliție Chișinău.

Potrivit Codului Penal, art.287, alineat 1, huliganismul, adică acţiunile intenţionate care încalcă grosolan ordinea publică, însoţite de aplicarea violenţei asupra persoanelor sau de ameninţarea cu aplicarea unei asemenea violenţe, de opunerea de rezistenţă violentă reprezentanţilor autorităţilor sau altor persoane care curmă actele huliganice, precum şi acţiunile care, prin conţinutul lor, se deosebesc printr-un cinism sau obrăznicie deosebită, se pedepseşte cu amendă în mărime de la 27,5 mii de lei la 52,5 mii de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Poliția patrulare - Sputnik Moldova
Societate
Bărbatul care lovește femeile cu pumnul, identificat – Video

Agenția Sputnik Moldova a scris despre incidentul care a avut loc pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani al Capitalei, când un bărbat a lovit din mers cu pumnii simultan două femei care-i veneau în întâmpinare. Cazul a avut loc pe data de 14 mai, între ora 14:00 și 15:00. Din imaginile video plasate de un internaut, pe o rețea de socializare se vede clar cum un individ lovește cu putere două femei în timp ce acestea mergeau pe trotuar. În urma loviturilor primite, una dintre femei cade și își pierde cunoștința.

Poliția dă detalii: Cine este bărbatul ce a lovit fără motiv cu pumnul două femei – Video>>>

Stati a declarat pentru Sputnik că cele două victime s-au dovedit a fi o femeie de 81 de ani și alta de 36 de ani. Ambele victime au avut nevoie de îngrijiri medicale. Medicii urmează să transmită oamenilor legii raportul examenului medical.

”În funcție de gradul leziunilor primite, polițiștii se vor pronunța asupra vinovăției și pedepsei ce urmează să fie solicitată pentru acest individ”, a declarat Stati pentru Sputnik.

Fluxul de știri
0