Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: În Stăuceni, recidiviștii jefuiesc oamenii ziua în amiaza mare

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Asta depășește orice limită: doi recidiviști l-au jefuit în plină stradă, în Stăuceni, pe un bărbat ziua în amiaza mare.

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik, S.P. Doi bărbați cu vârstele de 36 ani și respectiv 41 ani, originari din municipiul Chișinău și raionul Sângerei, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Aceștia anterior s-au dovedit a fi judecați pentru infracțiuni similare.

Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco - Sputnik Moldova
Societate
Mafia drogurilor din Moldova cumpără bitcoini: „Fulger” a intervenit în forță - Video

Incidentul s-a întâmplat în comuna Stăuceni, în timp ce victima, un bărbat în vârstă de 33 ani, în timp ce aștepta microbuzul pentru a se deplasa în raionul Telenești, a fost jefuit.  Indivizii s-au apropiat de el și în mod brutal i-au luat telefonul mobil de model ,,Samsung Galaxy J5” și bani în sumă de 3 000 de lei. Ulterior cu bunurile furate au părăsit locul infracțiunii, cauzându-i bărbatului un prejudiciu de 6 300 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiști indivizii au fost localizați și reținuți, fiind escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale suspecții și-au recunoscut vinovăția.

Bărbații au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru jaf,  infracțiune  care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Fluxul de știri
0