Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reabkov: Există oportunitatea pentru întrevederea Putin - Trump

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Inițiativa manifestată de partea americană nu este deocamdată concretizată, a declarat viceministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Reabkov.

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik. Posibilitatea întrevederii dintre liderii Rusiei și SUA există și, probabil, discuția va avea loc, a declarat pentru jurnaliști viceministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Reabkov.

„Noi nu am primit niciun fel de propuneri concrete de la partea americană referitor la faptul în ce format, când anume ar putea avea loc o astfel de întâlnire”, a spus Reabkov.

„Însă, după cum a spus președintele, există posibilitatea și, probabil, într-un fel sau altul,  discuția va avea loc. Însă deocamdată inițiativa manifestată de partea americană nu este concretizată”, a adăugat viceministrul de Externe al Federației Ruse.

Прием по случаю православной Пасхи в МИД РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Lavrov despre discursul lui Zelenskii: Cu ce trebuie să înceapă discuții despre Donbas

La începutul lunii mai s-a comunicat că președinții Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Donald Trump, au purtat o discuție telefonică. Politicienii au vorbit aproximativ o oră și jumătate, analizând o gamă largă de probleme.

Kremlinul a precizat că discuția telefonică dintre Putin și Trump a avut loc la inițiativa părții americane.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sarah Sanders, a comunicat că părțile au discutat despre situația din Coreea de Nord și Venezuela, despre un potențial nou acord nuclear între Rusia, SUA și China, precum și despre raportul lui Robert Mueller.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0